USUI Konjac, konjac rezanci u salamuri, 270 g
Code: 64587



Related products
Product detailed description
USUI Konjac, konjac rezanci u salamuri, 270 g
Konjac hair rezanci odličan su izbor za sve ljubitelje tjestenine koji vode računa o zdravom načinu života ili žele smršaviti. Niskokalorične su, veganske i bez glutena , što ih čini idealnom alternativom tradicionalnoj tjestenini za sve.
Zahvaljujući niskom udjelu ugljikohidrata, savršen je za sve vrste dijeta za mršavljenje , tako da ga možete uživati bez imalo žaljenja.
Upute za pripremu
Konjac prilog je spreman za jelo nakon izlijevanja salamure. Konjac prilog možete kuhati, pirjati i peći. Vrlo se jednostavno priprema. Samo ga isperite vodom, zagrijte i dodajte omiljene sastojke. Brzo i jednostavno možete pripremiti ukusan i zdrav obrok.
Zahvaljujući neutralnom okusu, konjac hair rezance možete pripremiti na slani i slatki način. Bilo da ih kombinirate s umacima, mesom i povrćem ili ih začinite drugim sastojcima, uvijek ćete uživati u zdravom obroku. Odlične su i u juhama ili salatama.
Sastav
Voda 95,7%, sušeni gomolj konjaka 4%, regulator kiselosti: limunska kiselina.
Podaci o nutritivnoj vrijednosti na 100 g | Energetska vrijednost 25 kJ / 5 kcal |
masti | 0 grama |
Ugljikohidrati | 0 grama |
Vlakno | 2,7 g |
Proteini | 0 grama |
Sol | 0 grama |
Obavijest
Konzumaciju konjac tjestenine ne preporučujemo osobama koje imaju probavne probleme, kronične crijevne bolesti ili Crohnovu bolest. Visok udio vlakana glukomanana, inače vrlo korisnih za ljudski organizam, mogao bi uzrokovati probleme oboljelima od ove bolesti. Ako niste sigurni dopušta li vaše zdravstveno stanje konzumaciju konjac dodataka, uvijek se posavjetujte s liječnikom prije njihove uporabe.
Skladištenje
Čuvati na temperaturi od 5 - 25°C. Nakon otvaranja čuvati u čistoj vodi u hladnjaku i potrošiti unutar 2 dana. Nemojte zamrzavati.
Pakiranje
270g
Zemlja porijekla
Kina
Additional parameters
Category: | Kuhanje i pečenje |
---|---|
EAN: | 8594196635839 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!