BrainMarket se mijenja! Za više informacija: klikni ovdje

Sonnentor - Seljački začini za krumpir, BIO, 25 g *CZ-BIO-002 certifikat

Code: 6452/1266
€3,96
Na zalihi (5 pcs)
Delivery offer

Kuhani, pečeni, pire ili kao pire krumpir ili okruglice. Za promjenu i zaokret pobrinut će se Selská koření za krumpir s peršinom, kaduljom, ružmarinom, galganom, lukom i prstohvatom paprike.

Detailed information

Brza dostava
Brza dostava
Proizvodi su nam doista na skladištu.
Provjerena tvrtka
Provjerena tvrtka
Više od 6 godina na tržištu i u više od 9 država EU.
Testiramo što prodajemo
Testiramo što prodajemo
Provjeravamo visoku kvalitetu proizvoda.
Stručno savjetovanje
Stručno savjetovanje
Iskusni smo. Rado ćemo savjetovati!

Product detailed description

Sonnentor - Seljački začini za krumpir, BIO, 25 g

Postoji zaista mnogo načina za pripremu krumpira. Kuhani, pečeni, pire ili kao pire krumpir ili okruglice. Naš jelovnik ne možemo zamisliti bez krumpira. Za promjenu i zaokret pobrinut će se Selská koření za krumpir s peršinom, kaduljom, ružmarinom, galganom, lukom i prstohvatom paprike. Uz latice nevena i različka, zlatni gomolji ili krumpirovo tijesto postaju pravi praznik za oko.

Koristiti

Krumpir, umaci, vegetarijanska jela, janjetina, mahunarke, svježi sir, tjestenina, pečenje, kupus, quiche, roštilj, sir, namazi, variva, povrće, jela u jednom loncu, jaja, govedina, tofu/seitan, salata, šparoge, gljive, bundeva/tikvice, svinjetina, mrkva, žitarice.

Sastojci

Organski peršin, organski ružmarin, organski češnjak, organski kadulja, organski luk, morska sol, organski cvijet različka, organski cvijet komorača, organski cvijet nevena, organska slatka paprika, organski galangal, organski crni papar.

Skladištenje

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina Paketa

25 g

Additional parameters

Category: Začini
EAN: 9004145006775
Veličina Paketa: 25 g

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check