BrainMarket se mijenja! Za više informacija: klikni ovdje

Ribiz u čaši 0,75 l

Code: 43614
€5,53
Na zalihi (>5 pcs)
Delivery offer

Voćno poluslatko vino od pomno biranih plodova crnog ribiza.

Detailed information

Brza dostava
Brza dostava
Proizvodi su nam doista na skladištu.
Provjerena tvrtka
Provjerena tvrtka
Više od 6 godina na tržištu i u više od 9 država EU.
Testiramo što prodajemo
Testiramo što prodajemo
Provjeravamo visoku kvalitetu proizvoda.
Stručno savjetovanje
Stručno savjetovanje
Iskusni smo. Rado ćemo savjetovati!

Product detailed description

Ribiz u čaši 0,75 l

Trajnica, bestseler i nadasve vaše omiljeno voćno vino . Ribiz ima karakterističan miris pa ga možete prepoznati i zatvorenih očiju. C je gust kao svježe ubrani ribiz jer se ne dodaje. To znači da mu nije dodan alkohol od vina ili neutralni alkohol. I tako je okus ribiza pravi.

Kako piti vino od ribiza?

Jednostavno pijte ribiz kako želite . Ili ga možete sisati cijelu večer (ohlađenog ili odmorenog na sobnoj temperaturi) ili možete uživati ​​u njemu nekoliko dana. Voćno vino dovoljno je čuvati na sobnoj temperaturi . Ali s nekoliko kockica leda ugodno osvježava.

Zimi ne dopuštamo njegovu zavarenu verziju. Ribiz zagrijte na +-60 Celzijevih stupnjeva (ne smije se kuhati kad se počne pjeniti!) i imate savršenu varjačicu . Pogotovo bez cimeta ili klinčića, okus bi bio jako neuravnotežen!

Vino od ribizla savršeno nadopunjuje okus crvenog mesa (osobito odrezaka), sireva tipa ementalca, ribe, prženih odrezaka i kolača od sira. Ovo vino doslovno uzdiže vašu večeru do savršenstva. Pazite na mak, Rybízák ima čudan okus nakon njega. Ribiz je savršeno vino za kuhanje . Odlična je zamjena za trešnje u srednjoameričkim receptima, a također je svestrana u češkoj i slovačkoj kuhinji.

Zanosnog mirisa, rubinske boje, tipičnog slatko-kiselkastog okusa

Sadržaj alkohola

11,5 % vol.

Ambalaža

750 ml

Skladištenje

Ribiz preporučamo čuvati na hladnom i tamnom mjestu – izravna sunčeva svjetlost nije dobra za njega. Rok skladištenja je 12 mjeseci od dana isporuke. Otvorena boca može stajati u hladnjaku nekoliko dana, ali nakon otvaranja preporučamo da Rybízák popijete istu večer kako ne biste propustili sve one izvrsne okuse i mirise. Alergeni: sulfiti. Konzervans: sorbinska kiselina

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check