Pahuljice
Naše zobene pahuljice potječu iz Finske, koja je zahvaljujući svojem položaju i jedinstvenim klimatskim uvjetima izvrsna destinacija za uzgoj najboljeg zobi. Zob za naše pahuljice uzgajana je i tradicionalno obrađena u ekološkom i održivom poljoprivredi. Zbog toga pahuljice imaju ugodan orašasti okus i nježnu teksturu.
One su jedna od najhranjivijih namirnica koje nude širok raspon mineralnih tvari. U pahuljicama se nalazi silicij, zatim magnezij, kalij, mangan, selen i željezo. Također su izvrsan izvor ugljikohidrata i topljenih vlakana. Topljenje vlakno potpomaže probavni sustav i pomaže u regulaciji razine šećera u krvi. Topljenje vlakno apsorbira tekućinu u tankom crijevu i na taj način produžuje vrijeme probave. Razina šećera u krvi tako se povećava puno sporije i pahuljice su stoga pogodan doručak ili međuobrok za dijabetičare.