Cacao Crudo Raw Tamna čokolada Gianduja, BIO, 30 g *IT-BIO-006 certifikat
Code: 61605Related products
Product detailed description
Cacao Crudo Raw Tamna čokolada Gianduja, BIO, 30 g
Nevjerojatno ukusno, zadovoljavajuće i dobro uravnoteženo. Gianduia krema od sirovih "Tonda Gentile Romana" lješnjaka obavija sitno mljevene lješnjake (30%) i cijele kristale nektara iz cvjetova kokosa. Jednako mekani i hrskavi, lješnjaci i sirovi kakao stvaraju pravu i robusnu aromu koja će vas iznenaditi. Zdravo i ukusno iskustvo koje ne smijete propustiti.
Fini Criollo kakao iz peruanske Amazone
Raw Cacao je novi način izrade i kušanja čokolade. Proizvodni procesi koji, u usporedbi s tradicionalnim procesima, najbolje čuvaju rijetke kvalitete kakaovca i ostalih korištenih sirovina. Cacao Crudo je prvi proizvođač sirove čokolade u Italiji.
Koristi fine sorte Criollo kakaovca jedne vrste iz peruanske Amazone , koje se nikada ne prerađuju na temperaturi iznad 42°C. Klasični postupak prženja zrna kakaovca zamijenjen je polaganim sušenjem u zaštićenoj atmosferi.
Sastav
Nepržena kakao pasta Criollo zrna*, (nepržena) pasta od lješnjaka "Tonda Gentile Romana"* (30%), koncentrirani sok od cvjetova kokosa* (kakao krutina najmanje 50%). Može sadržavati bademe i orahe.
*proizvod organskog uzgoja.
Nutritivni podaci na 100 g: | |
Energetska vrijednost 2544 kJ / 613 kcal | |
masti | 46 g |
Od toga zasićene masti | 17 g |
Ugljikohidrati | 33 g |
To je šećer | 19 g |
Vlakno | 10 g |
Proteini | 12 g |
Sol | 0 g |
Magnezij | 165 mg |
Obavijest
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Additional parameters
Category: | Čokolade i slatkiši |
---|---|
Sadržaj kakaa: | 50% |
Veličina Paketa: | 30 g |
Vrsta čokolade: | Gorak |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!