BrainMax LAUF Protein, nativni protein sirutke, 35 g Nativni protein sirutke
Code: 46026/COK 46026/ARA 46026/BLA 46026/KAR 46026/PIS 46026/SKO 46026/VAN Choose variantRelated products
Product detailed description
Izvrstan okus i savršen sastav odletjet će vas u svemir! LAUF PROTEIN!
Lauf protein se sastoji od 50% nativnog koncentrata i 50% nativnog izolata. Koncentrat sadrži imunoglobuline, laktoferin i druge tvari blagotvorne za naš organizam. Dok izolat osigurava visok sadržaj proteina. Kombinacija je rezultirala vrlo iskoristivim proteinom za tijelo, koji je pogodan za potporu zdravlju i nadopunu proteina iz najkvalitetnijeg izvora! Po kvaliteti, probavljivosti i čistoći nema konkurencije.
Nativni proteini mlijeka iz slobodnog uzgoja krava
Nedenaturirani izvorni protein sirutke hladno je dobiven izravno iz svježeg kravljeg mlijeka krava iz slobodnog uzgoja, hranjenih travom, koje dolaze iz kontroliranog europskog uzgoja. U usporedbi s običnim proteinima, mlijeko prolazi samo jednu blagu pasterizaciju (obično se pasterizira dva puta). Proces mikrofiltracije odvija se na vrlo niskoj temperaturi (do 10°C), pri kojoj protein zadržava imunoglobuline i enzime. Probavljiviji je, dobro se apsorbira i prije svega ima bolju iskoristivost sadržanih proteina. Zahvaljujući nježnoj i izravnoj metodi obrade iz svježeg mlijeka, veze između aminokiselina nisu prekinute, a ukupno protein sadrži veću koncentraciju aminokiselina, posebno proanaboličkog leucina.
Razlika između nativnog proteina sirutke i redoviti "sir" protein sirutke
Izvorni protein sirutke proizvodi se hladno izravno iz svježeg mlijeka krava koje se hrane na pašnjacima. Dok se “sir” protein sirutke proizvodi od sira, točnije od nusproizvoda proizvodnje sira, sirutke. Konvencionalni protein sirutke tako je više prerađena namirnica u odnosu na nativni protein, a tijekom procesa proizvodnje dolazi do razgradnje aminokiselina i korisnih tvari jer se mlijeko najprije mora pasterizirati zagrijavanjem, potom se sir proizvodi na višim temperaturama, a na kraju faza proizvodnje, sirutka dobivena iz sira za proizvodnju proteina sirutke. Dok nativni protein prolazi samo jednu pasterizaciju na početku tijekom proizvodnje mlijeka, a zatimblagim filtriranjem izravno iz mlijeka na niskim temperaturama, dobiva nativni protein sirutke bez degradacije krhkih veza između aminokiselina. Dobiveni proizvod je protein iznimne kvalitete, čist i vrlo dobro apsorbljiv i probavljiv u tijelu. Nativni protein karakterizira veća koncentracija aminokiselina (7 g BCAA po dozi) i tvari korisnih za tijelo (laktoferin, imunoglobulin). Nativni protein je kavijar među proteinima. Studije pokazuju da izvorni protein sirutke povećava koncentraciju aminokiselina u krvi više nego obični protein sirutke ili mlijeko, što bi moglo, jednostavnim rječnikom, produžiti vrijeme potrebno za izgradnju mišića u tijelu.
Nježna proizvodnja proteina iz nativne sirutke
Jedan od razloga zašto je nativna sirutka tako dobra u pogledu sadržaja proteina i sposobnosti upijanja je proces proizvodnje. Nativni protein sirutke pasterizira se samo jednom, dok se protein sirutke pasterizira dva puta. To može dovesti do denaturacije (oštećenja) proteina, a osim toga, proizvodnja nativnog proteina sirutke odvija se postupkom hladne mikrofiltracije (temperatura do 10°C). Jednostavno rečeno, može se reći da je proizvodnja nativnog proteina sirutke toliko blaga da zahvaljujući tome protein zadržava količinu proteina i veću količinu aminokiselina.
DIAAS - indeks kvalitete proteina
Ne samo sadržaj bjelančevina, već i probavljivost aminokiselina je važan podatak koji bi trebao biti zainteresiran. Izvorni protein sirutke dobro se ponaša u ovoj procjeni DIAAS (ocjena probavljivih esencijalnih aminokiselina). To je procjena proteina na temelju apsorpcije i probavljivosti aminokiselina. Drugim riječima, koliko je protein dobar u smislu apsorpcije u tijelu. A nativna sirutka zauzima prvo mjesto u ocjeni DIAAS.
Nativni protein sirutke
Pod nazivom nativni protein možete zamisliti proizvodni proces u kojem se sirutka i mlijeko odvajaju bez prethodnog odvajanja za proizvodnju drugih proizvoda, poput sira. Dok su u drugim proizvodnim procesima proteini na zadnjem mjestu u preradi svega iz mlijeka, nativni whey protein je zaseban proizvod koji se prvi proizvodi iz mlijeka.
Najkvalitetniji protein na tržištu
Za razliku od obične sirutke, nativni protein se dobiva direktno iz hladnog mlijeka, čime se povećava njegova probavljivost i iskoristivost proteina. Riječ "nativni" odnosi se na proces u kojem se sirutka i mlijeko odvajaju bez prethodnog odvajanja za proizvodnju drugih mliječnih proizvoda kao što su uobičajeni proteini. Nježna metoda obrade također se odražava na spektar aminokiselina, gdje izvorni protein sirutke sadrži do 16% više pro-anaboličkog leucina i gotovo 40% više cistina. U svakoj mjerici pronaći ćete 26 g proteina. Sadrži nativni proteinprirodno vrlo raznolik spektar aminokiselina. Svaka aminokiselina ima svoju specifičnu funkciju u tijelu, jedna bez druge, ali rade samo na pola gasa, tako da su zajedno puno jače!
Razlika između LAUF proteina i Performance proteina
I LAUF i Performance protein sadrže izvorne proteine najviše kvalitete. No, s tom razlikom što LAUF sadrži 100% nativni protein u obliku izolata i koncentrata u omjeru 1:1. Dok Performance sadrži 62% izvornog proteina sirutke i 26% kolagena, također je obogaćen kolostrumom i kokosovim uljem. LAUF protein sadrži bogatiji spektar aminokiselina, posebno pro-anabolički leucin, budući da sadrži 100% nativni protein sirutke. LAUF protein je više usmjeren na proteinsku nadopunu ne samo za sportsku izvedbu i rast mišića, dok Performance ima širu upotrebu za imunitet, crijeva, ali i trening.
Zašto odabrati LAUF protein iz nativne sirutke?
- Pažljivo dobiveno od svježeg mlijeka krava iz slobodnog uzgoja hranjenih travom.
- Veća koncentracija aminokiselina (7 g BCAA po dozi).
- Najviša moguća kvaliteta, čistoća, probavljivost i bioraspoloživost.
- Aminokiseline u netaknutim vezama za bolju iskoristivost u tijelu.
- Veća koncentracija leucina za izgradnju mišića.
- Konzervacija imunoglobulina i laktoferina.
- Sirutka u svom prirodnom prirodnom obliku kao u mlijeku.
- 26g proteina po porciji.
- Zaslađen prirodnim zaslađivačem stevia koji ne šteti mikrobiomu.
Visoka količina aminokiselina
Nativna sirutka je bogata aminokiselinama. Posebno je specifičan po visokom udjelu leucina i cistina. Leucin potiče proces proteosinteze. Proces kojim se proteini stvaraju od aminokiselina. Leucin čini ovaj proces puno bržim. Druga aminokiselina je cistin, koji je preteča glutationa. Jedan od dva najjača antioksidansa u tijelu. Ove aminokiseline su vrlo važne za nas jer sudjeluju u izgradnji mišićne mase i regeneraciji. Međutim, istovremeno su vrlo krhki i osjetljivi na toplinu. Zbog nježne obrade, nativna sirutka je bogata objema aminokiselinama, što je čini kvalitetnim izvorom proteina ne samo nakon treninga.
Izvorni protein za muškarce i žene
Lauf protein nije samo za muškarce. Proteini su kamen temeljac naših mišića, bez obzira na to koliko ste aktivni. Također su dio svake stanice, gdje funkcioniraju kao receptori i također su važan element imuniteta. Izvorni protein sirutke također zadržava tvari koje se nazivaju laktoferini i imunoglobulini. To su proteini koje proizvodi naš imunološki sustav za borbu protiv infekcija. Oni su zaslužni za brže reakcije našeg imunološkog sustava, jer pažljivo prate potencijalno štetne tvari.
Izvrstan okus bez šećera i umjetnih sladila
Listovi stevije dali su proteinu ugodan sladak okus. Biljka, koja je do 300 puta slađa od šećera, ne sadrži kalorije i ne podiže šećer u krvi. Prije svega, u usporedbi s umjetnim sladilima, ne utječe loše na crijevni mikrobiom. Za kremastiju konzistenciju upotrijebili smo sjemenke guar voća. Sadrže udio vlakana koji blagotvorno djeluju na zdravlje crijeva i održavaju osjećaj sitosti.
Dobar dio kvalitetnih proteina
Pomiješajte 1 mjericu (35 g) s 200 ml vode ili mlijeka. Također možete dodati proteine u kašu za doručak ili smoothie.
Additional parameters
Category: | Uzorci |
---|---|
Oblik: | Puder |
Tip: | Protein |
Veličina Paketa: | 35 g |
Za rješavanje pojedinaca: | Oporavak i grčevi mišića, Mišićna masa i fizička izvedba |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!